Ferit Şimşek

İş Bilgileri
  • ABM Grup Yönetim Kurulu Başkanı
  • Ekonomik İş Geliştirme ve Planlama Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü
Hakkında

1979 Ankara doğumlu olan Ferit ŞİMŞEK Lise öğrenimini tamamladıktan sonra Çırağan Palace Kempinski’de otelcilik hayatına başlamıştır. Çalıştığı yıllar boyunca Housekeepig Departmanı’nın her kademesinde görev yapan Ferit ŞİMŞEK , 2001 yılında otelciliği bırakarak İstanbul merkezli General Laboratories firmasının Akdeniz Bölge Müdürü olarak profesyonel çalışma hayatına devam etmiştir. Otelcilik sistemlerinin haricinde temizlik kimyasalları konusunda da uzmanlaşmış olan Ferit ŞİMŞEK 2006 yılında kendi kurduğu ABM Cleaning & Consulting firması ile Akdeniz ve Marmara’daki bir çok tesise Outsource hizmeti vermektedir. Ferit ŞİMŞEK ayrıca Housekeeping Departmanlarına özel eğitim çalışmaları da yapmaktadır. Antalya merkezli kurmuş olduğu ve halen Yönetim Kurul Başkanlığını devam etttirdiği ABM Cleaning & Consulting hedeflerinin başına ulusal marka olmak gibi bir  kavramı, değişmemek üzere yerleştirmiş bir hizmet kuruluşudur. Bunu kendine bir ilke olarak belirleyen ABM GRUP A.Ş.  yönetimi geleceğe güvenle bakmakta, dünyamızda yaşanan; global krizleri, siyasi değişiklikleri, sınırların ortadan kalkmasını,  bir çağın sona ermesini ve post modern yeni bir çağın başlamasını fırsat olarak algılamaktadır. ABM,GRUP A.Ş. Outsourcing sektöründe dünyadaki son yenilikleri günü gününe takip etmekte ve bu bağlamda yapılması  gereken değişiklikleri ve yenilikleri, sorunsuzca işleyen sisteme entegre edebilmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

iletişim bilgileri

+90 242 322 66 90
Demirci Kara Mahallesi Avni Tolunay Caddesi Hikmet Apartmanı No: 4 Abm Plaza / Muratpaşa / ANTALYA

Sosyal profiller